Glazbena diva Mariah Carey obožava svoje obline, a kada je u pitanju odijevanje izbor će uvijek pasti na ono što ističe njezinu stražnjicu i grudi

Na dodjelu nagrada Keepers Of The Dream Award održanim u New Yorku stigla je u društvu supruga Nicka Cannona odjevena u dugu i usku crnu haljinu koja je pokrivala jedno rame i naglasila njezine adute.

Mariah je uvijek isticala svoje tijelo te birala modele koji će naglasiti njezinu atraktivnu liniju

Mariah je uvijek isticala svoje tijelo uskim modelima, te birala modele koji će dodatno naglasiti njezinu atraktivnu liniju i dekolte bez obzira na višak kilograma s kojima se borila.

Na 12. dodjeli Keepers Of The Dream Award održanoj jučer u New Yorku Mariah je primila nagradu 'James Brown'.

>> Mariah Carey na put od tri dana nosi 23 kovčega

40-godišnja diva pronašla je sreću uz jedanaest godina mlađeg supruga koji izgleda zna ispuniti sve njezine želje. Za Nicka se udala nakon samo dva mjeseca veze, u svibnju 2008. godine. Iako su mnogi prognozirali brzi kraj Mariah cvjeta!

Pjevačica je uvjerena kako je njezino odijevanje gotovo uvijek konzervativno, pa je tako nakon dodjele Zalatnog globusa gdje se pojavila u crnoj haljini Hervé Léger koja je naglasila njezino bujno poprsje izjavila:

'Bila sam vrlo konzervativno odjevena. Moja haljina je bila dugačka, a ramena su bila pokrivena. Ne razumijem zašto se digla tolika strka oko toga'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju