Mariah Carey oduvijek je vodila bitku s debljinom no najviše muke zadali su joj kilogrami koje je nakupila tijekom trudnoće s blizancima. No čini se kako je pjevačica anđeoskog glasa konačno došla na svoje te svijetu pokazala rezultat mukotrpnog odricanja i rada


 Svoju je novu vitku liniju predstavila na promociji tvrtke Jenny Craig čija je pjevačica azaštitno lice. Mariah Carey se na promociji pojavila u dugoj, crvenoj haljini otvorenih ramena koja je naglasila njezinu novu, zavodljivu liniju. Vidno raspoložena ponosna pjevačica zadovoljno je pozirala uživajući u poklonjenoj pažnji.

Jenny Craig dijeta postaje sve popularnija. Riječ je o tvrtki koja uz pomoć konzultacija sa stručnjacima, dijetetskih proizvoda kao i plana zdrave prehrane garantira izvrsne rezultate te gubitak kilograma na zdrav način.

>> Mariah Carey zna kako naglasiti zamamne obline

>> Mariah Carey nadmudrila i Photoshop

Najbolji dokaz je Mariah koja je uspjela u samo šest mjeseci vratiti liniju kakvu je imala puno prije trudnoće. S obzirom da je sina Moroccana i kćer Monroe rodila carskim rezom, Mariah nije bila u mogućnosti puno vježbati no zahvaljujući dijeti pjevačica je izgubola čak 35 kilograma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju