Jedna od najseksepilnijih glumica, Megan Fox, u svom je posljednjem intervjuu otkrila kako se užasava jednokratnih seksualnih avantura, te kako ona nije mašina za proždiranje muškaraca već uzorna maćeha

Premda će muški dio čitalačke publike u posljednjem broju 'Harper's Bazaara' uživati u editorialu koji otkriva sve čari zanosne Megan Fox, žene će čitajući njezin intervju saznati kako ona privatno nije nikakva seks mašina već odana djevojka i pomajka.

Čak je priznala kako je osim Briana Austina Greena, poznatog isključivo po ulozi Davida iz tinejdžerske serije 'Beverly Hills 90210', imala još samo jednog muškaraca u životu.

'Bila sam samo s dva muškarca. Osim s Brianom bila sam sa svojom velikom ljubavi iz tinejdžerskih dana. Ne mogu zamisliti da vodim ljubav s nekim koga ne volim. Nikada ne bih mogla imati seksualnu avanturu samo na jednu noć' otkrila je 23 godine stara glumica.

S Brianom živi na ranču blizu Los Angelesa na kojemu svakodnevno sudjeluje u odgoju njegovog sina, Kassiusa.

'Ja sam maćeha koja je u potpunosti posvećena odgoju malog Kassiusa. U njegovom sam životu od treće godine tako da se on niti ne sjeća života bez mene' tvrdi seksi 'Transformerica' svjesna da se to ne uklapa u sliku koju javnost ima o njoj.

'Najviše si zamjeram što sam medijima pomogla da od mene naprave lik iz crtića. Ne žalim zbog toga što mi se dogodilo, ali žalim zbog načina na koji sam se s time nosila' otvoreno je priznala.

Daj mi tijelo Megan Fox i dekolte poput Beyonce

Osvrnula se i na svoj stil odijevanja koji je u privatnom životu prirodan i neopterećen. Kao uzor je izdvojila uvijek osebujnu Rihannu kojoj se tek može diviti na njezinim predanim modnim izborima.

Megan Fox: 'Žene me smatraju lakom'

'Voljela bih biti kao Rihanna i ići po hamburger odjevena u mini haljinu i sa štiklama od 10 centimetara, ali mi za to jednostavno nedostaje motivacije' prokomentirala je Megan Fox, privatno navodno sasvim drugačija od osobe koja nas mačkasto gleda s filmskog platna i stranica časopisa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju