Izgleda kako je mačkasta glumica Megan Fox izgubila svoje očaravajuće obline. Uhvaćena objektivom fotoaparata dok se vraćala sa fitnessa, pokazala je svoju stanjenu figuru i istopljenu stražnjicu

Jedna od najseksepilnijih holivudskih ljepotica Megan Fox mršavija je nego ikad. Najnovije fotografije osvanule u medijima otkrile su kako je lijepa glumica izgubila svoje atribute.

Vraćajući se s fitnesa koji redovito posjećuje, Megan se prošetala u uskim crnim tajicama, širokoj sportskoj majici, crnoj 'šilterici'  i tenisicama.

No, paparazzi fotografije prikazale su ne baš pretjerano zavodljivu figuru glumice koja je pokazala mršave nožice i istopljenu stražnjicu.

Dvadesetčetverogodišnja seks bomba u kratkom je vremenskom razdoblju postala vrlo popularna zahvaljujući holivudskom hit filmu 'Transformeri' u kojem Megan tumači glavnu ulogu.

Njezinu ljepotu prepoznali su i u modnoj kući Armani čije je zaštitno lice za kolekciju donjeg rublja.

>> Megan otkrila zanosni dekolte

>> Megan Fox ponovno zavodi u Armaniju

Mlada glumica javnosti je poznata i po kontroverznim izjavama među kojima je i ona kako je bila u vezi sa striptizetom, ali i po brojnim estetskim zahvatima.

No bez obzira na sve, nadamo se kako će ipak nabaciti pokoji kilogram te vratiti reputaciju najpoželjnije holivudske ljepotice.