Izgleda kako je mačkasta glumica Megan Fox izgubila svoje očaravajuće obline. Uhvaćena objektivom fotoaparata dok se vraćala sa fitnessa, pokazala je svoju stanjenu figuru i istopljenu stražnjicu

Jedna od najseksepilnijih holivudskih ljepotica Megan Fox mršavija je nego ikad. Najnovije fotografije osvanule u medijima otkrile su kako je lijepa glumica izgubila svoje atribute.

Vraćajući se s fitnesa koji redovito posjećuje, Megan se prošetala u uskim crnim tajicama, širokoj sportskoj majici, crnoj 'šilterici'  i tenisicama.

No, paparazzi fotografije prikazale su ne baš pretjerano zavodljivu figuru glumice koja je pokazala mršave nožice i istopljenu stražnjicu.

Dvadesetčetverogodišnja seks bomba u kratkom je vremenskom razdoblju postala vrlo popularna zahvaljujući holivudskom hit filmu 'Transformeri' u kojem Megan tumači glavnu ulogu.

Njezinu ljepotu prepoznali su i u modnoj kući Armani čije je zaštitno lice za kolekciju donjeg rublja.

>> Megan otkrila zanosni dekolte

>> Megan Fox ponovno zavodi u Armaniju

Mlada glumica javnosti je poznata i po kontroverznim izjavama među kojima je i ona kako je bila u vezi sa striptizetom, ali i po brojnim estetskim zahvatima.

No bez obzira na sve, nadamo se kako će ipak nabaciti pokoji kilogram te vratiti reputaciju najpoželjnije holivudske ljepotice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju