Dvadesettrogodišnja glumica Megan Fox koja isijava seksepilom u razgovoru za časopis Allure na čijoj će naslovnici osvanuti u najnovijem broju, otkrila je svoje najdublje skrivene tajne raspričavši se o opsesivno kompulzivnom poremećaju od kojeg navodno boluje te o svojim prehrambenim navikama

Opsjednutost bakterijama i higijenom, ovisnost i prehrambene navike samo su neke od tema o kojima se raspričala seksi glumica.

U ovom zanimljivom intervjuu Megan je komentirala i nedavno objavljene paparazzi fotografije koje su iscurile sa snimanja filma 'Passion Play', a koje otkrivaju njezino bogato poprsje.

>> Megan Fox: 'Imala sam samo dva muškarca'

>> Megan Fox: Teško se kontroliram i prijetila sam dečku

'Da saznam tko je snimio te fotografije, osobno bi mu nanijela bol, fizičku bol. Ja nisam neka j...na reality zvjezdica koja oblijeće fotografe kako bi je stalno slikali. Ovakve stvari me izluđuju!' Izjavila je glumica.

Na pitanje o prehrani izjavila je kako bi radije umrla od gladi nego se latila kuhače, te da bi bez problema izdržala i sedam dana bez da išta pojede.
Megan koja je i sama popravila 'nedostatke ' na svom tijelu tvrdi kako nije protiv estetske kirurgije ali bi prije operacije svakom preporučila odlazak kod psihologa.

Lijepa glumica kaže da se odlaskom pod nož ne mogu izliječiti kompleksi.

Istaknula je kako mrzi razne evente i javna događanja , jer, kako kaže:' Svi vire jedni drugima iz stražnjica', a za sve komplimente koje redovito dobiva smatra da su isforsirani i lažni. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju