Melanie Griffith se u pratnji kćerke Stelle pojavila na premijeri filma 'Biutiful'. Glumica je izgledala vrlo elegantno, no to nije uspjelo skrenuti pažnju s njezinog lica uništenog brojnim plastičnim operacijama

Melanie Griffith se nakon poveće medijske pauze ponovo pokazala u javnosti. Na premijera filma 'Biutiful' glumica je prošetala u pratnji kćerke Stelle Griffith koja sve više podsjeća na majku u mladim danima.

Za ovu je prigodu zvijezda odjenula crne satenske hlače i bluzu ukrašenu čipkom te klasični muški sako. Iako se glumica dobro drži za svoje godine, njezino je lice gotovo u potpunosti uništeno plastičnim operacijama i porocima kojima se odavala.

Naime, 52 godine stara glumica poznata po brojnim estetskim zahvatima vodila je vrlo dinamičan i poročan život kroz koji se borila s ovisnostima o drogi, alkoholu i lijekovima. Iza sebe je ostavila tri neuspjela braka, ali posljednji s glumcem Antoniom Banderasom joj je doslovno spasio i promijenio život. Majka je troje djece Stelle, Dakote Johnson i sina Alexandera.

>> Smežurana koljena Melanie Griffith

>> Otkrili smo tajnu preobrazbe Angeline Jolie

Upravo je buran život na njezinom licu ostavio duboke ožiljke koje niti botoks ne može sakriti. Uz Donatellu Versace i Jennifer Coolidge, Melanie Griffith je klasičan primjer loše i pretjerane estetske kirurgije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju