Prva dama Amerike Michelle Obama pokazala je kako suvereno vlada plesnim pokretima te tijekom posjeta školi u Washingtonu otkril ada joj je Beyonce najdraža pjevačica na svijetu

Sretna i zadovoljna Michelle tijekom posjeta školi Alice Deal Middle School kako bi promovirala svoj program ‘Let’s move’ kojim želi podsjetiti školarce na važnost svakodnevnog kretanja pridružila se okupljenima i otkrila kako ima ritma te odlično pleše. Iako se u početku posjeta držala po strani s izgovorom da nije savladala koreografiju ubrzo se prepustila taktovima pjesme ‘Move Your Body’ koju izvodi njezina omiljena pjevačica Beyonce.

>> Niti Michelle Obama nije odoljela botoksu

>> Michelle Obama se ne boji pokazati noge

'Beyonce je jedna od mojih omiljenih izvođačica na cijeloj planeti', rekla je Michelle.

Odjevena u plave široke hlače te jarko zeleni top pokazala je kako zna njihati bokovima te podigla ruke u zrak i pridružila se studentima. Zlatni remen kojim je naglasila struk otkrio je njezinu odličnu liniju. Uz široko osmijeh i odlično raspoloženje prva dama Amerike je podsjetila kako je jedna trećina djece u Americi pretila te da je taj problem potrebno riješiti.

Razlog odličnog raspoloženja je svakako i porast popularnosti njezinog supruga, američkog predsjednika Baracka Obame koji je pronašao najtraženijeg zločinca na svijetu Osamu Bin Ladena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju