Nakon što je dio ljetovanja provela u Španjolskoj, Michelle Obama uputila se u poznato američko mondeno odredište Martha's Vineyrad. Ovoga puta društvo joj prave suprug i pas Bo kojima će se pridružiti kćerke nakon završetka ljetnog kampa

Michelle Obama izazvala je pravu gungulu osiguranja kada je nekoliko dana provela u španjolskom gradiću Marbelli s devetogodišnjom kćerkok Sashom.

Nakon opuštenog Mediterana uputila se u mondeno američko ljetovalište Martha's Vineyard u kojem će provesti deset dana opuštanja i zabave sa suprugom, predsjednikom SAD-a. Barackom Obamom.

No, na šestom godišnjem odmoru ove godine, s vremenom poznati bračni par nije imao sreće jer od njihovog dolaska otočić više izgleda kao da je prognostičarski zašao u listopad, a ne u ugodni kraj ljeta.

Niske temperature te hladna kiša obilježavaju gotovo svaki dan u Massachussetsu gdje se otok i nalazi.

Stoga se Prva dama ne pokazuje u kratkim haljinama koje će naglasiti njezine poznate bicepse, već je tijelo u potpunosti prekrila odjećom.

>> Michelle Obama poput prave filmske zvijezde

>> Spretna Michelle Obama izvbjegla udarac loptom

Prilikom posjeta jednom od restorana, gospođa Obama je na sebi imala tajice te široku dugačku tuniku koja je barem šarenim dezenom veselih boja prizivala tople dane ljeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju