Michelle Obama je odlučna u namjeri da u sklopu inicijative koju je pokrenula pod nazivom 'Let's move' zaustavi pretilost kod djece te najmlađe generacije nauči koliko je zdrava prehrana važna. Prva dama je posjetila Chicago te tamošnje farme koje se bave uzgojem eko namirnicama. Za radnu posjetu modno osviještena Michelle odabrala je kombinaciju hlača i prugaste majice

Njezine modne kombinacije, baš kao i one britanske princeze Catherine uvijek izazivaju veliku pozornost. Dobar stil koji njeguju obje dame itekako je i promišljen pa prilikom odabira odjeće uz gracioznost i eleganciju razmišljaju i o promociji te su najbolje ambasadorice dizajnerskih brendova koje nose.

Po tome je posebno poznata Michelle Obama koja je u haljini Jasona Wua koju je nosila na inauguraciji predsjednika Obame mladog dizajnera vinula u zvijezde.

>> Michelle Obama oduševila golim ramenima

>> Michelle Obama: Skok ravno u Guinnessovu knjigu rekorda

No uvijek odlično raspoložena prva dama zna odabrati i klasičnu casual kombinaciju koja je prije svega udobna, jer je posao koji obavlja u ovom slučaju puno važniji od odjeće koju nosi.

Ipak poigrala se sa zanimljivim izrezom i velikom mašnom koja krasi prugastu majicu te pokazala kako je uvijek raspoložena za modne detalje koji podižu svaku kombinaciju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju