Mischa Barton, glumica poznata po ulozi u seriji 'O.C.' te dramatičnim promjenama kilaže, očekuje premijeru horora 'A Resurrection' u kojem je utjelovila gimnazijsku savjetnicu, ne opterećujući se minijaturnim haljinama kakve smo navikli gledati na crvenom tepihu. U kratkim hlačicama pokazala je nesavršeniju, ali i znatno manje neopterećenu i rijetko viđenu sliku Hollywooda

Razgledavanje trgovina u shopping centru u Los Angelesu Mischa Barton, umjesto sladoledom osvježila je zdravim zelenim smoothijem.

Iako je njezina figura danas daleko od najmršavije siluete 2009. godine, glumica i dizajnerica torbi je samouvjereno otkrila noge u ultra kratkim poderanim traper hlačicama.

>> Mischa Barton otvorila sezonu celulita

Jačim bedrima vrlo se vidljivo izdvaja iz mora savršenih i čvrstih holivudskih tijela, ali 27 godina staru glumicu nisu smele kritike niti komentari koji sugeriraju dijetu i svakodnevno vježbanje u teretani kojim bi postigla svoju nekadašnju tanašnu figuru.

>> Mischa Barton danas kao nekada Severina

No, u ovakvo bezbrižnom izdanju uspjela je srušiti mit usukanog Hollywooda i odaslati nesavršenu, ali u svakom slučaju znatno manje opterećujuću sliku na kojoj se ne nazire niti jedna fizička nesavršenost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju