Aktualna Miss Hrvatske Katarina Prnjak ovogodišnje je natjecanje održano u Londonu završila na posljednjem mjestu, a nakon povratka ispričala je svoju priču o razlozima lošeg plasmana

Loš plasman koji je ostvarila Miss Hrvatske Katarine Prnjak na Svjetskom izboru ljepote priča je koja ne silazi s naslovnica. Ekipa In Magazina zato je poslušala Katarinu koja je odlučila do u detalje ispričati što se zapravo dogodilo u Londonu te tko je kriv za osvojeno posljednje, 112. mjesto.

>> Miss svijeta: Snove o samostanu zamijenila krunom najljepše

Katarina je potvrdila kako joj se život znatno promijenio otkad je postala Miss Hrvatske. No titula koja joj je u početku donijela prekrasne i zanimljive stvari, preko noći se pretvorila u nešto drugo.

'U početku je sve bilo zanimljivo i pozitivno. Ali sad nije sve tako divno i krasno s obzirom da se vidjelo sve što se dogodilo', rekla je Katarina, dodavši kako potpuno stoji iza svog 112. te ujedno i posljednjeg mjesta.

Naša missica je izjavila kako nije imala ništa na čemu su se dobivali bodovi. Za to smatra krivom Direkciju hrvatskog izbora za Miss.

'Trebala sam pripremiti talent show na kojem se dobivaju bodovi, nacionalnu nošnju, nacionalni ples. To što se gore dogodilo je najveća moguća sramota. Jedina ja, od 113 natjecateljica, nisam imala nacionalnu nošnju ni uvježban tradicionalni ples', ispričala je Katarina.

'Bila sam šokirana. Došla sam tamo, vidjela taj papir i shvatila da nemam apsolutno ništa od toga pripremljeno. Poslala sam poruku odgovornima u Direkciji no oni su mi rekli da se dobro zabavim, da se držim i da će sve brzo proći', tvrdi Katarina.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju