Miss Hrvatske Katarina Banić odlučila je ljeto provesti u Šibeniku. I dok je uživala na plaži naglasivši bijelim kupaćim kostimom svoju preplanulu put, atraktivna crnka otkrila je i pokoji kilogram viška koji je uspjela nabaciti u svega mjesec dana

Aktualna Miss Hrvatske Katarina Banić je odlučila maksimalno iskoristiti ljeto prije početka nove akademske godine, ali i prije obaveza koje je očekuju pripremanjem za izbor za Miss Svijeta koji će se održati 6. studenog u Kini.

Atraktivna brineta uživala je na jednoj od Šibenskih plaža, a kako bi dodatno istaknula svoju ljetnu preplanulu put odjenula je bijeli kupaći kostim ukrašen ljetnom ogrlicom od školjkica i dugi pareo te raspustila dugu tamnosmeđu kosu.

No čini se kako je nakon izbora od kojeg je prošlo svega mjesec dana ipak uspjela nabaciti pokoji kilogram.

>> Katarina Banić nova je Miss Hrvatske

>> VIDEO: Svi aduti missice Lane Obad

Jesu li razlog tome mnogobrojne fešte i roštilji koji se neprestano organiziraju u njezinom rodnom gradu Trilju, a sve u čast njezinoj pobjedi, ili pak možda 20 godina stara Katarina maksimalno želi iskoristiti slobodno vrijeme prije napornih psihičkih i fizičkih priprema za veliki događaj u njezinom životu na kojem će ponosno promovirati lijepu našu.

Jedino se nadamo da će uspjeti odjenuti brojne večernje haljine koje su joj pripremili hrvatski modni dizajneri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju