Miss Hrvatske Katarina Banić odlučila je ljeto provesti u Šibeniku. I dok je uživala na plaži naglasivši bijelim kupaćim kostimom svoju preplanulu put, atraktivna crnka otkrila je i pokoji kilogram viška koji je uspjela nabaciti u svega mjesec dana

Aktualna Miss Hrvatske Katarina Banić je odlučila maksimalno iskoristiti ljeto prije početka nove akademske godine, ali i prije obaveza koje je očekuju pripremanjem za izbor za Miss Svijeta koji će se održati 6. studenog u Kini.

Atraktivna brineta uživala je na jednoj od Šibenskih plaža, a kako bi dodatno istaknula svoju ljetnu preplanulu put odjenula je bijeli kupaći kostim ukrašen ljetnom ogrlicom od školjkica i dugi pareo te raspustila dugu tamnosmeđu kosu.

No čini se kako je nakon izbora od kojeg je prošlo svega mjesec dana ipak uspjela nabaciti pokoji kilogram.

>> Katarina Banić nova je Miss Hrvatske

>> VIDEO: Svi aduti missice Lane Obad

Jesu li razlog tome mnogobrojne fešte i roštilji koji se neprestano organiziraju u njezinom rodnom gradu Trilju, a sve u čast njezinoj pobjedi, ili pak možda 20 godina stara Katarina maksimalno želi iskoristiti slobodno vrijeme prije napornih psihičkih i fizičkih priprema za veliki događaj u njezinom životu na kojem će ponosno promovirati lijepu našu.

Jedino se nadamo da će uspjeti odjenuti brojne večernje haljine koje su joj pripremili hrvatski modni dizajneri.