Ulaskom u veljaču zakoračili smo u mjesec ljubavi koji će barem u prvih 14 dana biti ispunjen crvenim srcima, romantičnim pjesmama, zagrljajima i poljupcima. Kako bi još više začinili mjesec koji pršti od romantike vodimo vas u CineStar na romantične filmove!

Zavjet ljubavi
Tek vjenčani mladi bračni par doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce. U glavnim ulogama su Rachel McAdams i neodoljivi Channing Tantum.

Sve za lovu
Stephanie Plum ima 30 godina, nezaposlena je i svježe razvedena, a živi sa svojim hrčkom u Trentonu. Slomljena i očajna pronalazi posao kod bratića koji se bavi jamčevinama.

U potrazi za brzom zaradom prihvaća najveći slučaj - ući u trag lokalnom policajcu traženom zbog ubojstva, s kojim dijeli romantičnu prošlost, a koji joj je slomio srce u srednjoj školi. Stephanie s vremenom postaje čvrsta i odlučna, no sve uz laganu dozu romantike.

Osjetila ljubavi
Susan je znanstvenica čija istraživanja traže odgovore na važna pitanja. Toliko važna da je ona odustala od drugih stvari, uključujući i ljubav, sve dok ne upozna Michaela, zgodnog chefa. Dok Susan i Michael razvijaju nove i duboke osjećaje, širom svijeta ljudi se počinju osjećati čudno. U ovoj  napetoj i dirljivoj znanstveno-fantastičnoj drami glavne uloge tumače Ewan McGregor i Eva Green.

Neka bolji pobijedi
Urnebesna komedija u kojoj dva CIA agenta žive san svakog mladog muškarca: uzbudljiv posao, noćni život i lijepe žene. Nerazdvojni su i odlično se zabavljaju sve dok se ne nađđu u bitci jedan protiv drugog zbog prekrasne djevojke u koju se zaljubljuju. Lijepa, pametna, ali i neodlučna djevojka staje između njih i započinje borba za njezinu naklonost, a u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno.

Mjesec ljubavi u Multipleksima CineStar traje do 29. veljače tijekom kojeg možete uživati u romantičnim filmova uz partnera u ljubavnim sjedalima. Uz romantiku na velikom platnu očekuje vas i posebno pripremljen 'Ljubavni meni' uz čiju kupnju vas očekuje poklon, romantični film na DVD-u po vlastitom izboru.

Multipleks CineStar vodi čitateljice portala Zadovoljna.hr   na Mjesec ljubavi!

Dobitnice ulaznice za kino mogu iskoristiti do 29. veljače u navedenim kinima.
Zavjet ljubavi
Dijana Kovačević, CineStar Zagreb, Avenue Mall
Petra Kovač, CineStar Zagreb, Arena
Lana Pokorny, CineStar Branimir centar

Osjetila ljubavi
Janja Aničić, CineStar Zagreb, Avenue Mall
Petra Zanić, CineStar Zagreb, Arena
Ivana Japel, CineStar Rijeka

Neka bolji pobijedi
Mia Grce, CineStar Zagreb, Arena
Luka Kanjir, CineStar Varaždin
Pascale Pretner, CineStar Rijeka

Sve za lovu
Ljubica Kukučka, CineStar Osijek
Jadranka Tepavac, CineStar Branimir centar
Martina Povalec, CineStar Zagreb, Arena

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju