Neautorizirana biografija kraljice talk showa i najmoćnije žena na svijetu, Oprah Winfrey ovih će dana ugledati svijetlo dana. Njezin se sadržaj navodno otkriva mnogobrojne laži koje je Oprah iznijela o svom životu

Jedan od razloga bezgranične popularnosti Oprah Winfrey je njezina otvorenost o svom teškom životu obilježenom teškim siromaštvom i seksualnim traumama. Tako barem tvrdi autorica knjige 'Oprah: a Biography ' Kitty Kelley koja je na ovom sigurnom bestseleru radila četiri godine.

Oprah Winfrey rođena je 1954. godine u mjestu Kosciusko u državi Mississippi gdje je, kako ona kaže, živjela siromašno te imala dva žohara za kućne ljubimce. No, njezina obitelj kaže kako je ustvari bila 'razmaženo dijete'.

'Otkud joj ta nebuloza sa žoharima, stvarno ne znam' otkriva Katherine Carr Esters, rođakinja slavne voditeljice.

'Kada sam je upitala zašto iznosi takve laži, odgovorila mi je kako gledatelji žele čuti takve stvari te da ih istina ne zanima' kaže Esters.

Winfreyjev brižan očuh Vernon također je potvrdio kako je voditeljica ozbiljno obmanula javnost svojim obiteljskim pričama.

'Možda joj se divi cijeli svijet, ali ja znam istinu. Zna je i Bog, kao i ona' kratko je prokomentirao razočarani Vernon.

Autorica Kelley iznosi kako je TV ikona učinila sve kako bi sakrila svoju seksualnost i svojim lažnim heteroseksualnim interesima pridobila što više žena. Na sve je moguće načine prikrila tragove svoje sklonosti prema ženskom spolu, te je veza sa Stedman paravan za ono što se zaista događa između njezina četiri zida. Njih dvoje navodno niti ne spavaju u istoj sobi.

Članovi rodbine čak ističu kako je voditeljica kao djevojka bila promiskuitetna te da je nudila seksualne usluge za novac.

>> Lily Allen i Oprah: Hipnozom protiv kilograma?!

Ako se sve navedeno ikad dokaže kao istina, osoba kojoj se žene najviše dive, izgubit će kredibilitet kojeg je desetljećima stvarala upravo na temelju svoje životne priče temeljenoj na nesretnim životnim okolnostima i njezinoj hrabrosti i vjeri u sebe i ljude.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju