Ženski dio obitelji Jolie-Pitt priredio je pravu modnu reviju na aerodromu u Los Angelesu. Angelina je u društvu djevojčica Zahare i Shiloh krenula u Francusku, a cure su iskoristile prigodu kako bi pokazale modne novitete. I dok je Zahara ponosno mahala plavim pletenicama, Shiloh je pokazala još jedno dječačko izdanje

 

Velika obitelj Jolie-Pitt vikend je provela u New Orleansu, gradu u koji se Brad Pitt zaljubio 1994. kada je s Tomom Cruiseom snimao film 'Intervju s vampirom'. Nakon katastrofalnih posljedica koje je ostavio uragan Katrina 2005. Brad velikodušnim donacijama pomaže u ponovnoj izgradnji grada u koji je zaljubljen.

Zajedno s voditeljicom Ellen DeGeneres koja je rođena u New Orleansu organizirao je humanitarnu večeru na kojoj je prikupljen novac za fundaciju 'Make It Right'. 1200 bogatih gostiju i sponzori, procjenjuje se, prikupili su 4 milijuna dolara uz pomoć kojih će se izgraditi mnogi domovi.

Prilikom povratka u Francusku cure i dečki su se razdvojili, a Angelina je 'zaboravila' samo na najmlađu Vivienne.

>> Slatkica Shiloh bez prednjih zubića

>> Angelina Jolie: Trendi mama u štiklama

>> Angelinine usne dobile opasnu konkurenciju

U crnom baloneru uskim hlačama i bež platformama Angelina je bila jednostavna i elegantna kao uvijek, sedmogodišnja Zahara za put je odabrala traperice, majicu s printom te bež čizme. Shiloh je pak odlučila pokazati još jedno dječačko izadanje u majici s printom smokinga, svijetlim hlačama i tenisicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju