Jedno je sigurno i Reese Witherspoon će barem na trenutak požaliti što njegovo tijelo više nije u njezinom vlasništvu. Jake Gyllenhaal je mišiće doveo do savršenstva i onda ih pokazao svima. Do prave verzije ćemo ipak još malo pričekati, a do tada...

Fotografije sa snimanja filma koji u svjetska kina stiže 28. svibnja su više nego obećavajuće. Jake izgleda bolje nego ikada, a njegovi mišići jednostavno ostavljaju bez daha.

Ipak, ljepotan koji u filmu glumi uz seksi Gemmu Arterton izgleda još nije zaboravio ljubavni brodolom koji je uzrokovala veza s Reese Witherspoon.

>> Matthew i Jake: Seks, mišići i znoj

'U redu je biti slobodan, to je sve što mogu reći', bio je iskren Jake u razgovoru za svibanjsko izdanje GQ magazina. Glumac kojemu je srce slomila holivudska slatkica Reese Witherspoon tvrdi kako je za muškarca najvažnije da pronađe pravu ženu, no isto je i za žene koje mogu biti sretne samo uz pravog muškarca.

'Tko sam ja da govorim tko je za koga, to jednostavno ne bi bilo pošteno', rekao je Jake.

Ponude će nakon što film 'Prince of Persia: Sands of Time' stigne na velika platna sigurno pljuštati na adresu nabildanog holivudskog ljepotana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju