Fascinacija britanskim kraljevskim vjenčanjem ne jenjava. Catherine i William postali su najtraženiji 'proizvod' kojeg svi žele na bilo koji način žele učiniti dijelom svojih života. Osim šalica, tanjura i različitih replika s njihovim likom, na red su došle najbizarnije lutkice koje djeluju pomalo zastrašujuće

Svi žele imati Willa i Kate! To je zaključak koji se nameće nakon što se pobroje sve memorabilije na kraljevsko vjenčanje na kojem su 29. travnja pučanka i najstariji sin neprežaljene princeze Diane započeli svoj život kao vojvotkinja i vojvoda od Cambridega.

Britanski proizvođač igračaka Arklu pridružio se onima koji žele zaraditi na mladom paru te je u prodaju pustila lutke s njihovim likom.

Nije lako vjerno predočiti poznata lica u plastično izdanje, ali ono što je ponudio Arklu previše je i za najtolerantnije ljubitelje replika. Neuvjerljivost Catherine u vjenčanici nije ni približno toliko strašna kao Williamova neprepoznatljivost.

>> Tri presvlačenja Catherine Middleton

>> Vojvotkinja Catherine: Ženske obline u strogom kaputu

Za obje lutke potrebno je izdvojiti 99,95 funti, a samo za vojvotkinju 49,95. Princ nije u samostalnoj ponudi, jer bi pretpostavljamo, mlada nadaleko premašila prodaju od svog plastičnog supružnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju