Za limitirano Grazijino izdanje Karl Lagerfeld je pozirao s miljenicom Choupette kojoj je ovo prva naslovnica, a osim poziranja poznata mačka je pristala čitateljima pokazati kako izgleda njezina svakodnevica

Choupette je najslavnija i najsofisticiranija mačka na svijetu, ima profil na Twitteru i 17.000 sljedbenika, obožava paštetu, na manikuru odlazi k liječniku, a u modnom svijetu svi je obožavaju.

>> Bujna stokilašica zagazila u Chanel

Dosad je snimila editorijale za i-D i Harper's Bazaar, a u rujanskom broju časopisa V dobila je čak 10 stranica te pozirala s Laetitijom Castom.

>> Karl Lagerfeld kao dizajner modnog otoka

Upravo je Grazia pružila Choupette priliku života – naslovnicu limitiranoga specijalnog izdanja na kojem je pozirala sa svojim dragim Karlom. No ni to nije sve jer je Lagerfeld s urednicima Grazije pripremio za sve obožavatelje svoje mačke, ali i one koji to nisu, kako izgleda jedan dan u životu Choupette.

Dizajner je odabrao njezinih 40 najboljih fotografija iz njihova zajedničkog života – od davanja modnih savjeta Karlu do obavljanja kućanskih poslova (VLM).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju