Crna Pantera u svoj je raspored društvenih događaja uvrstila i posjet najstarijem filmskom festivalu Mostri. Osim duge haljine i umetaka u njezinoj prorijeđenoj kosi, posebnu je pažnju privukla skupocjenim nakitom i to zbog njezinog svjedočenja u slučaju 'krvavih dijamanata'

Naomi Campbell sa svojim je partnerom Vladislavom Doronjinom posjetila Veneciju i prisustvovala premijeri filma 'Miral'.

Nakon što se posljednji puta pojavila u medijskoj javnosti u suđenju liberijskom predsjedniku Charlesu Tayloru gdje je svjedočila o 'krvavom dijamantu' kojeg je od njega dobila, u glamuroznom je izdanju zakoračila na crveni tepih Venecijanskog filmskog festivala.

U dugoj zagasito plavoj haljini naglasila je obrise svog spektakularnog tijela, no odabrani stajling definitivno nije jedan od njezinih najboljih izdanja.

Četrdeset godina stara manekenka opustila je kosu podebljanu umecima koji sakrivaju gotove ćelave dijelove tjemena.

>> Naomi gubi kosu, ali noge ostaju savršene

>> VIDEO: Tko je uspio zasjeniti nedodirljivu Naomi Campbell?

Kako je Crna pantera i strastvena ljubiteljica skupocjenog nakita ruke je ukrasila dijamantnim narukvicama te prstenom s golemim smaragdom. Nadamo se samo da ovo drago kamenje ipak ima legitimno porijeklo daleko od 'krvavih' rudnika Sierra Leonea i Angole.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju