Oko niti jedne holivudske djevojčice nije se diglo toliko medijske buke kao oko malene Suri. Od samog rođenja, pa kroz njezino odrastanje obilježeno najskupljom odjećom, kasnovečernjim izlascima i cipelama s potpeticom, javnost je sa čuđenjem pratila njezino kontroverzno djetinjstvo. Nedavno provedeni razvod njezinih roditelja samo je doprinio njezinom turbulentnom životu, no jedan odlazak u ZOO bio je dovoljan da joj vrati smiješak na lice

Gotovo uvijek ozbiljnog lica i nerijetko zbunjenog pogleda, malena je izgledala kao da je niti jedna od pogodnosti luksuznog života ne može utješiti.

>> Večernji izlazak razljutio Suri Cruise

Razvod kroz koji su nedavno prošli njezini roditelji Tom Cruise i Katie Holmes sigurno je dodatno uzburkao njezin dječji svijet, no mama se pobrinula da odvlačenjem pažnje u neki drugi bezbrižniji svijet zaboravi na novonastalu stresnu situaciju.

>> Suri u spavaćici i bez cipela u šopingu

Odlazak u zoološki vrt pokazao se kao pun pogodak, jer je djevojčica zahvaljujući čarobnom svijetu životinju po prvi puta nakon drugo bremena u javnosti pokazala nasmiješeno lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju