Nataša Dorčić u intervjuu za časopis 'Gloria' otkrila je kako zašto još uvijek obožava svog bivšeg muža te kako joj je nakon razvoda procvao ljubavni život

Nataša Dorčić zablistala je u novom filmu Rajka Grlića 'Neka ostane među nama' u kojem je glumila s glumačkom legendom, Mikijem Manojlovićem. Iako tamo glumi ljubavnicu oženjenom čovjeku, privatno na takav odnos nikada ne bi pristala.

'Mislim da je biti ljubavnica oženjenog čovjeka najteži oblik ljubavi jer si uvijek druga. Nikad nisi sigurna ni u srcu ni u glavi. Trebala bih se jako zaljubiti da bih pristala na takav kompromis. Ne mogu reći da ne bih nikad, jer čim to izgovoriš, život ti pokaže da se i to može dogoditi' otkrila je za časopis 'Gloria' 41-godišnja glumica.

Naučite prepoznati znakove nevjere

'Bila sam u braku u kojem sam bila prevarena i ostavljena zbog druge žene, ali fizičku prevaru zapravo ne smatram pravom prevarom. Nemam ništa protiv preljuba. Mislim da se to često događa i da je normalno zaljubiti se i zapaliti za nekog drugog, iako ste u braku. Važno je, po mom sudu, jedino voliš li osobu s kojom si i kako ćeš - hoćeš li - o tome s njom razgovarati' dodala je dvostruka dobitnica Zlatne arene za najbolju glumicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju