Bivši Viktorijin anđeo i jedna od najpoznatijih od nedavno supermodela veteranki Heidi Klum objavila je na Twitteru fotografiju gdje uživa u komadu pizze. Izlet među ugljikohidrate Heidi je imala potrebu podijeliti s javnošću čime je postalo jasno kako si ova prelijepa uspješna žena ni nakon 20 godina karijere ne može priuštiti kilogram više

Majka četvero djece i uspješna poslovna žena Heidi Klum trenutak opuštanja i uživanja u porciji ugljikohidrata i dalje ima potrebu pokazati javnosti.

>>Heidi Klum: Umorna zvijezda je izgubila osmijeh

Naime atraktivna plavuša je na svom Twitteru objavila fotografiju na kojoj uživa u komadu pizze. Iako je htjela poslati poruku kako je i ona samo obična žena poznavajući njezine životne navike baš ni nije djelovala uvjerljivo.

>>Haljina koja ne podnosi kile i celulit

Heidi je nedavno izjavila kako je u svijetu modela uspjela zahvaljujući čeličnoj volji i velikim odricanjima, a rezultati koje je postizala rigoroznim dijetama i bjesomučnim treninzima često su izazivali podijeljena mišljenja.

Nijedan porod nije ostavio traga na njezinom tijelu a uspjelo joj je i ono što se činilo nemogućim, u samo dva mjeseca nakon rođenja četvrtog djeteta Heidi je skinula 21 kilogram i pojavila se u svojoj omiljenoj ulozi Victoria's Secret anđela. Tada se podvrgnula New York dijeti koja brani unos više od 1000 kalorija dnevno uz svakodnevnu 90 minutnu tjelovježbu.