Bivši Viktorijin anđeo i jedna od najpoznatijih od nedavno supermodela veteranki Heidi Klum objavila je na Twitteru fotografiju gdje uživa u komadu pizze. Izlet među ugljikohidrate Heidi je imala potrebu podijeliti s javnošću čime je postalo jasno kako si ova prelijepa uspješna žena ni nakon 20 godina karijere ne može priuštiti kilogram više

Majka četvero djece i uspješna poslovna žena Heidi Klum trenutak opuštanja i uživanja u porciji ugljikohidrata i dalje ima potrebu pokazati javnosti.

>>Heidi Klum: Umorna zvijezda je izgubila osmijeh

Naime atraktivna plavuša je na svom Twitteru objavila fotografiju na kojoj uživa u komadu pizze. Iako je htjela poslati poruku kako je i ona samo obična žena poznavajući njezine životne navike baš ni nije djelovala uvjerljivo.

>>Haljina koja ne podnosi kile i celulit

Heidi je nedavno izjavila kako je u svijetu modela uspjela zahvaljujući čeličnoj volji i velikim odricanjima, a rezultati koje je postizala rigoroznim dijetama i bjesomučnim treninzima često su izazivali podijeljena mišljenja.

Nijedan porod nije ostavio traga na njezinom tijelu a uspjelo joj je i ono što se činilo nemogućim, u samo dva mjeseca nakon rođenja četvrtog djeteta Heidi je skinula 21 kilogram i pojavila se u svojoj omiljenoj ulozi Victoria's Secret anđela. Tada se podvrgnula New York dijeti koja brani unos više od 1000 kalorija dnevno uz svakodnevnu 90 minutnu tjelovježbu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju