I dok su domaće glumice skromne pa uz smijeh priznaju kako bi se možda odlučile za liposukciju, njihove holivudske kolegice posjećuju esteske kirurge već u ranim tridesetima. Zbog botoksa i smanjene mimike stvaraju probleme redateljima

'Ne bih radila ništa na licu, danas postoji toliko kozmetičkih proizvoda koje popravljaju sitne nedostatke', rekla je glumica Jasna Odorčić.

'Ne bih ja to nikada, no možda si budem stavila dva umjetna obraščića', rekla je glumica Mirta Zečević.

Za razliku od skromnih želja naših glumica holivudske dame su poznate po brojnim posjetima estetskim kirurzima. Već u ranim tridesetima dolaze po injekcije botoksa i hijaluronske kiseline, a nije im strano ni zatezanje lica.

Izgled je stvar duha, a to se nažalost viš ne može reći za Nicole Kidman koja redateljima stvara velike probleme. Zbog potpuno zategnutog čela jedna od najpoznatijih holivudskih glumica više ne može izraziti emocije pred kamerama.

'Nicole je danas potpuno druga osoba', slaže se redatelj Najboljih godina Milivoj Puhlovski koji dodaje kako glumica u sceni u kojoj se ujutro budi mora tako i izgledati.

Estetski kirurg Miroslav Kinčl kao loše primjere iz Hollywooda navodi očajnu kućanicu Marciju Cross te Nicole Kidman koja ima savršeno ravno čelo koje se ne pomiče bez obzira na mimiku smijeha.

Ima i svijetlih primjera pa na pitanje koja glumica svojom prirodnom pojavom odlično nosi ulogu odgovor je Meryl Streep.

Kriterij odabira glumaca nije uvijek ljepota. 'Kad god sam radio nastojao sam izabrati nekoga tko je normalan, prirodan, bez obzira je li star, mlad ili debeo jer to pridonosi ulozi', rekao je Milivoj Puhlovski.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju