Juliju Roberts obilježila je uloga u filmu Zgodna žena, a u uspješnoj holivudskoj karijeri kojoj se ne nazire kraj odigrala je one koje će zauvijek ostati upisane u filmsku povijest. Njezinu ulogu zle kraljice u filmu Snjeguljica - Nikad ispričana priča pamtit ćemo po raskošnim kostimima i neponovljivom osmijehu koji joj u ovoj priči nije osigurao sretan kraj

I dok je Julia svojom figurom i oskudnim kreacijama u filmu Zgodna žena ostavila neizbrisivi trag te u drami Erin Brockovich potvrdila kako uz odličan izgled ima i neosporivi glumački talent, svakako najraskošnije izdanje pokazala je u filmu Snjeguljica - Nikad ispričana priča. Za to su zaslužni kostimi koje potpisuje nedavno preminula dobitnica Oscara i Grammyja Eiko Ishioko. Najpoznatija japanska umjetnička direktorica, dizajnerica i grafička dizajnerica poznata po radu u kazalištu, na filmu te u reklamama i mnogim editorijalima bitku sa zloćudnom bolesti u 73. godini  izgubila je u siječnju.

U bajkovitom filmu koji ponovno priča svima nam dobro poznatu fabulu ulogu Snjeguljice odigrala je Lily Collins, kćerka glazbenika Phila Collinsa, a njezin princ je mladi glumac Armie Hammer.

Oskarovka Julia Roberts utjelovila je zločestu kraljicu Clementiannu, Snjeguljičinu maćehu i otkrila nam kako stvari zapravo stoje.

Nakon što omiljeni Kralj nestane, njegova nemilosrdna supruga preuzme kontrolu nad kraljevstvom, a svoju 18-godišnju pokćerku Snjeguljicu drži zatočenu u palači. No, kad princeza privuče pažnju šarmantnog i bogatog princa koji ih je došao posjetiti, ljubomorna Kraljica otjera djevojku u šumu.

Prihvati ju grupa pobunjenika - patuljaka dobra srca - i Snjeguljica izraste u hrabru mladu ženu odlučnu spasiti svoju zemlju od Kraljice. Zahvaljujući pomoći novih prijatelja, kreće u akciju ne bi li povratila ono na što rođenjem ima pravo i ponovo osvojila svojeg Princa u čarobnoj avanturističkoj komediji.

Blitz vodi čitateljice portala Zadovoljna.hr na Nikad ispričanu priču o Snjeguljici koja se ne propušta!

Po dvije ulaznice za CineStar dobile su Ana Marin Toševski (CineStar Novi Zagreb), Tea Pavlović (CineStar Rijeka) i Gorana Dujić (CineStar Split).

Film Snjeguljica - Nikad ispričana priča pogledajte u multipleksima CineStar i ostalim kinima od 29. ožujka.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju