Nikolina Pišek iz tjedna u tjedna rješava ljubavne probleme na Zadovoljna.hr, susrećući se tako sa ženskim iskustvima koje ponekad pokazuju kako muškarci nisu baš uvijek prinčevi niti vitezovi. To joj je iskustvo sigurno olakšalo sudjelovanje u žiriju za 'Chivas' viteza. Svoju je ulogu shvatila ozbiljno, kao i nastojanje da uvijek izgleda u svom najboljem izdanju

Nikolina Pišek bila je jedna od članica žirija te voditeljica prilikom odabira 'Chivas' viteza u lounge baru 'People'.

Za tu se priliku nije odjenula kao srednjevjekovna djeva, pokrivajući noge slojevima teške tkanine te stežući struk do granice onesvješćivanja, već se držala svog poznatog stila obilježenog naglašavanjem njezinih lijepo oblikovanih nogu.

Jedini dodir s romantičnom prošlosti bile je njezina duga raspuštena kovrčava kosa, dok su štikle kao njezin zaštitni znak dodatno produžile najpoznatiji adut voditeljice.

>> Crna je uvijek in: Nikolina Pišek vs. Jelena Perčin

>> Nikolina Pišek nadmašila Keiru Knightley

Kratku suknju boje šampanjca dopunila je majicom u istoj nijansi sa šišmiš rukavima u duhu 80-ih posutoj šljokicama. Naj vitezom proglašen je Amir Bukvić, a Nikolina je ovim outfitom glatko zadovoljila i stroge modne kritičare.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju