Otkad se bacila u glumačke vode Nikolina Pišek je zaposlenija nego ikad, no bez obzira na obaveze izdvojila je vrijeme kako bi nam dočarala svoj radni dan. Nikolina se raspričala o karijeri, ljubavi, kućnim ljubimcima i kuhanju

Zvijezda Nove TV Nikolina Pišek u posljednje je vrijeme svom životu napravila puno novih stvari.

Osim reza u ljubavnom životu upustila se i u poslovnu avanturu pa je ugodnu voditeljsku fotelju zamijenila seoskom kolibom i glumačkim angažmanom gdje se morala poistovjetiti sa seoskom alkoholičarkom.

'Svi koji me poznaju znaju da nikada ne pijem alkohol tako da je ovo moje prvo alkoholno iskustvo', izjavila je Nikolina koja se odlično snašla na setu što potvrđuju i njezini novi kolege.

Ova velika ljubiteljica životinja voli gradski život i ne bi voljela živjeti na selu, a ono što mnogi ne znaju je da se savršeno snalazi u kuhinji i priprema vrlo ukusna jela u kojima uživaju svi njezini prijatelji.

>> Nikolina Pišek: Nemam ambicija prema glazbenoj karijeri

>> Nikolina Pišek u vrućoj crnoj haljinici

Otkako je prekinula dugu vezu s roniocem Kristijanom Curavićem Nikolina se nije upuštala u  ljubavne avanture.

Mnogi su pokušavali zaviriti u svaki kutak njezinog ljubavnog života, ali očito da ju to nije nimalo opterećivalo, pa se za kraj našalila kako je oduvijek imala sreće s muškarcima, ali da ju očito oni nisu imali s njom.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju