Pjevačica koja je nakon što je predala papire za razvod shvatila da je suprug ipak ljubav njezinog života uživa u tridesetima, a uz poslovne obaveze ipak razmišlja i o majčinstvu

Nina Badrić je otvorila srce u razgovoru za Extru i priznala kako u životu mnoge odluke donosi razumom. Članica žirija Supertalenta koja je nedavno proslavila 38. rođendan priznala je kako je neozbiljno važne odluke donositi srcem jer nas ono često zna prevariti.

>> Nina Badrić ponovno održala lekciju stila

>> Nina Badrić i Ljupka Gojić: Kako uloviti onog pravog

Nina koja oduševi svaki put kada se pojavi u javnosti tvrdi kako to nema veze s odjevnim kombinacijama. 'Zadovoljna sam sobom', rekla je pjevačica za Extru i dodala kako je najljepša osoba ona koja zrači lijepim duhom.

Svojim adutom smatra osmijeh, no velikim dijelom zbog toga što joj i drugi govore kako je to najljepše na njoj. Zadovoljna je sobom, a kao razlog tome navodi činjenicu da je zavoljela sebe. Baš zbog toga ju veseli ono što tek dolazi.

Na Extrino pitanje o razlozima prekida s Bernardom pjevačica je odgovorila kako ljubav među njima nikada nije bila upitna, a na nepomirljiv razlikama još uvijek rade!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju