Izbor za Model godine privukao je poznata imena iz javnog života. Najviše pažnje plijenila je manekenka Maja Cvjetković koja još uvijek šuti o vezi s Davorom Šukerom, ali i Nives Drpić koja je u svom seksepilnom stilu zapjevala prisutnima

U hotelu Laguna je održan izbor za Model godine. Robert Batarilo Andrea Klemo ovjenčani su titulama najljepših modela, a njihovom zadovoljstvu nije bilo kraja.

No bez obzira na ljepotice i ljepotane koji su uveličali natjecanje zvijezda večeri ipak je bila Nives Drpić koja je svojim atraktivnim nastupom oduševila prisutne, posebno pripadnike jačeg spola.

Nives se kao i obično pojavila u seksi kombinaciji kožnog korzeta i tajica koja je naglasila njezine atraktivne obline kao i bujno poprsje te je najavila novu poslovnu avanturu o kojoj još ne želi ništa otkrivati.

>> Nives Drpić: Korzeti najbolje drže ženske grudi

>> Maja Cvjetković odradila posao Adriane Lime

I Maja Cvjetković je prisustvovala izboru ljepote, ali ovoga puta samo kao gošća. Majin ljubavni život u posljednje vrijeme je postao glavna tema medija, no bivša misica još uvijek  ne želi otkriti detalje.

Za doček nove godine što je ujedno i njezin rođendan napraviti će dvostruko slavlje, a hoće li i Davor Šuker biti dio njezine proslave ostati će tajna.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju