Predstavljanje nove kolekcije poznatog sportskog brenda privuklo je mnoga poznata imena, a među uzvanicima najviše su se isticale pjevačica Natali Dizdar i manekenka Aleksandra Grdić. U dvije različite kombinacije kojima je zajednička jarko crvena boja cure su pokazale kako biti u trendu i nositi boju od koje mnoge žene bježe bez razloga

Nove Pumine kreacije odlikuju se kvalitetnim materijalima i kreativnim grafikama, svaka od kolekcija odiše originalnošću, a dizajnom i kvalitetama pomažu da sport i slobodno vrijeme budu još veća ugoda i zabava.

Kolekciju za jesen/zimu 2012. predstavila su zaštitna lica
Rene Bitorajac, Damir Hoyka, Natali Dizdar, Mario Možnik, Josip Pivarić i Željka Šaban.

>> 6 sportskih pravila koja pale i u seksu

>> Mario Valentić: Zašto sam osmislio program OfficeFit

Inspiracija za running kolekciju potaknuta je radom s najbržim čovjekom na svijetu i najpoznatijim Puma manekenom Usainom Boltom, a naglasak je na kvaliteti, udobnosti i brzini.

Fitness ženska kolekcija vjeruje u prave stvari jer odjeća za fitness treba radiiti jednako teško kao i vi tijekom vježbanja. Odjeća i obuća za fitness pomoći će vam da postignete sve ciljeve koje ste zacrtali za vrijeme vježbe.

Social Lifestyle koleekcija ove sezone sport i lifestyle brand Puma ulazi dublje u Puma Social sportove i prilagođava svoju kolekciju 'noćnim' sportašima – onima kojima je sport druženje s prijateljima prilikom izlazaka i zabavljanje uz Social sportove kao pikado, biljar, ping pong...

Najnovije kolekcije svojim dizajnom i kvalitetama zasigurno pomažu da sport i slobodno vrijeme budu još veća ugoda i zabava.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju