Holivudske zvijezde polako su se počele vraćati svakodnevnom životu. Jedna od njih je i Sarah Jessica Parker koja se vratila s dugog odmora na Tahitiju i pokazala preplanli ten, ali i zdravu popunjenu liniju

Sunce, more i visoke temperature doista pozitivno utječu na ljude, a to je potvrdila i Sarah Jessica Parker.

Nakon premijere dugoočekivane ženske bajke 'Seks i grad 2', glumica je odlučila napraviti pauzu i posvetiti se sebi i obitelji.

Ljeto je provela na prekrasnom Tahitiju gdje je uživala u egzotičnim čarima, napunila baterije i vratila se New York ljepša nego ikad.

Sarah Jessica skrivala se od okupljenih fotografa koji su okupirali zračnu luku te odjevena u jednostavne smeđe traperice i top pokazala lijepu preplanulu put, ali i nešto 'zdraviju' liniju.

Naime početkom ljeta glumica je izgledala premršavo, iscrpljeno i umorno, no dugi odmor joj je čini se dobro došao jer izgleda kao da je nabacila koji kilogram.

>> Ima li Sarah Jessica 40 ili 80 godina?

>> Stara i umorna Sarah Jessica Parker

Društvo joj je radio suprug Matthew Broderick s kojim je glumica nedavno proživjela pravi pakao uzrokovan njegovom nevjerom.

No čini se kako je i njihovom braku bilo potrebno osvježenje jer na najnovijim fotografijama izgledaju sretno i ispunjeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju