Jedna od najskladnijih holivudskih obitelji koja svoju sreću ne nameće pod svaku cijenu medijima, niti od njih bježe nastojeći stvoriti auru nedodirljivosti ona je Bena Afflecka i Jenifer Garner. Svoju su privrženost i obiteljsku 'normalnost' demonstrirali i jednog sunčanog kalifornijskog popodneva kada su opušteno uživali u šetnji s kćerkicom Seraphinom

Na nedavno održanoj dodjeli nagradi Oscara nakon kojeg je Ben Affleck otišao kući s kipićem za film 'Argo' neki su smatrali kako riječi u njegovoj zahvali nisu išli u prilog braku s Jennifer Garner jer su sugerirale da je brak težak posao.

>> Ben Affleck: Maleni Sam u rukama kršnog tate

'Želim ti zahvaliti za rad na našem braku u zadnjih 10 Božića. To je posao, ali najbolji mogući posao i nema osobe s kojom bih ga radije radio od tebe' bile su njegove točne i iskrene riječi koje je njegova supruga za razliku od cinika prihvatila dobronamjerno i bez ljutnje.

>> Seraphina: Najslađi model za uggsice

A kako njihova obiteljska stvarnost u zbilji funkcionira pokazali su u šetnji s Los Angelesom s kćerkicom Seraphinom, kada su očito sretni i bezbrižni potvrdili da im ne trebaju javni izljevi i potvrde njihovih osjećaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju