Sva nagađanja oko vjenčanja princa Williama i Kate Middleton završena su objavom službenog doma prestolonasljednika u kojoj stoji da će se princ oženiti svojom djevojkom u proljeće/ljeto 2011. godine

Princ William oženit će svoju dugogodišnju djevojku Kate Middleton u proljeće/ljeto 2011. godine kada se obilježava tridesetogodišnjica vjenčanje njegovih roditelja, princeze Diane i princa Charlesa.

Mnogobrojna nagađanja oko ulaska mlade pripadnice visokog društva u kraljevsku obitelj vrhunac su doživjela nakon što su njezini roditelji pozvani na poduku lova na kraljevsko imanje.

Par je započeo vezu prije osam godina kada su zajedno studirali na fakultetu St Andrews University, a zaruke je proslavio prošli mjesec na odmoru u Keniji.

>> Sentimentalni zaručnički prsten princa Williama

>> Sprema se najveće vjenčanje kraljevske obitelji

Princ je ruku svoje djevojke tražio od njezinog oca, a odmah nakon njegovog dopuštenja obavijestio je Kraljicu o prosidbi.

Nakon vjenčanja kraljevski će se par preseliti u Sjeverni Wales gdje će William nastaviti služiti ratnom zrakoplovstvu Ujedinjenog kraljevstva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju