Halle Berry jedna je od onih holivudskih glumica koja će otvoreno priznati da su za dobar izgled nužni znojem natopljeni sati u teretani. Da je bila iskrena i mislila ozbiljno, pokazuju i fotografije na kojima se jasno vide rezultati redovitog vježbanja

Gluma Halle Berry priznata je i osvojenim Oscarom, a njezin izgled nebrojenim naslovnicama koje su slavile njezino prekrasno lice, tijelo, ali i osobnost.

Upravo je ona izabrana za prvu Afroamerikanku koja će biti na naslovnici rujanskog, najprestižnijeg izdanja američkog 'Voguea'.

To je samo jedan od razloga zašto se posljednjih mjeseci glumica još ozbiljnije 'bacila' na vježbanje i učvrstila tijelo kojeg se sada ne bi posramila niti jedna sportašica.

Čvrste ruke, tvrdi trbušnjaci i definirana bedra mogli bi posramiti mnogobrojne žgoljavice sve bezličnijeg Hollywooda.

Glumica redovito ističe kako je za lijepo tijelo potrebno vježbanje i kontrola ishrane, te kako ne vjeruje ženama koje tvrde da lijepo izgledaju bez ikakvog napora i truda.

>> Halle Berry utjehu pronašla u bućicama

>> Halle Berry - seksi čistačica plaže

'Bog blagoslovio ono žene koje tvrde da izgledaju vitko bez vježbanja, iako u takve ozjave ozbiljno sumnjam. Ja stalno moram paziti na ono što jedem, ne samo zbog kilaže već i zato što sam dijabetičarka. Ja živim zdravo kako ne bih doslovce završila u bolnici' izjavila je glumica za časopis 'Harper's Bazaar'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju