Brojne mame svoj stil podređuju novoj životnoj ulozi pa tako za obavljanje svakodnevnih obaveza najčešće biraju obuću koja im garantira udobnost pri čemu štikle ostaju rezervirane samo za posebne prilike. No kada je riječ o holivudskim mamama one pravilo da štikle i mame ne idu zajedno krše na svakom koraku

Manevriranje u vrtoglavim potpeticama brojnim ženama zadaje glavobolju, pa ne čudi što one s majčinskom ulogom obožavane štikle spremaju na dno ormara jer ideja o nošenju djece u naručju i hodanja u potpeticama osim što je bolna čini se i nemoguća.

>> Holivudske mame stvorile mini modne kopije

No pravilo da mame i štikle ne idu zajedno već godinama krši Victoria Beckham. Ona se svojih omiljenih 'prijateljica' kakvih se ni najglamurozniji crveni tepih ne bi posramio ne odriče ni u opuštenim situacijama poput odlaska na nogometno igralište, šetnje po parku i šopingiranja  s kćerkicom  Harper Seven u naručju.

>> 5 vrućih holivudskih mama iznad 50 godina

U korak s vaojerkom ovog trenda krenule su i brojne druge holivudske mame. Tako prizori u kojima svoje mališane zaštitnički čuvaju u naručju i istodobno koračaju u potpetici od desetak centimetara postaju sasvim uobičajeni.

Koliko je lak njihov korak i da li je u pitanju samo trend ili opsesija izgledom procijenite sami.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju