Iskreni osmjesi neprocjenjivo su blago u Hollywoodu. Rijetki ga mogu pokazati, a i takvi ga doziraju bojeći se da možda neće ispasti najbolje na fotografijama. Sva sreća stoga što centar filmske industrije ima Juliju Roberts, prekrasnu oskarovku razoružavajućeg osmijeha

Nakon rođenja blizanaca Hazel i Phinnaeusa prije sedam godina te sina Henryja prije tri tri godine, Julia Roberts je svoju glumačku karijeru stavila drugi plan, ne štancajući filmov kao na traci već oprezno birajući uloge.

Tako je zamalo odbila i film 'Jedi moli voli' jer je snimanje od nje zahtijevalo putovanja u Indiju te Italiju zbog kojih je bila odvojena od svoje djece.

No, zanimljiva priča o razvedenoj ženi koja putuje svijetom ne bi li pronašla sebe, oskarovki se činila vrijednom žongliranju između snimanja i obitelji te ju je spremno odlučila prihvatiti.

U svrhu promocije filma nakon SAD-a doputovala je i u Japan gdje je ponovno pokazala zašto je toliko neodoljiva.

Već je na premijeri u New Yorku dala do znanja kako se ne namjerava previše zamarati glamuroznim toaletama na crvenom tepihu, te je i u Tokiju ispred glamura odabrala prije svega komociju u obliku široke haljine poput kimona.

>> Što sve možemo naučiti od Julije Roberts?

>> Duge noge Julije Roberts još uvijek bez mane

No, ono što rijetke zvijezde znaju i mogu pokazati na crvenom tepihu jest iskreni i prirodni osmijeh kojeg Julia nesebično dijeli. Neopterećena borama koje će se tom prilikom vidjeti, u svakoj je prilici spremna pokazati niz prekrasnih zubi i veseli duh ne samo zgodne, već prekrasne žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju