Nakon proglašenja zaruka princa Williama i Kate Middleton, prodaja proizvoda za sjaj kose u Velikoj Britaniji porasla je za 27 posto. Na takav je interes utjecala savršeno glatka i sjajna kosa buduće princeze koja je navodno već odabrala frizuru za taj romantičan i povijesni dan

Očekuje se da će vjenčanje princa Williama i Kate Middleton potući gledanost od 750 milijuna TV gledatelja koji su pratili svadbenu povorku princa Charlesa i princeze Diane.

>> Brak Williama i Kate će potrajati do 2015.?

Upravo zato i ne čudi golemi interes za svaki detalj britanskog vjenčanja stoljeća. Dok neke zanima popis uzvanika ili pak neviđeno osiguranje, većina znatiželjnih očiju uperena je prema mladenki, Kate Middleton koja će sa statusom princeze početi koristiti ime Catherine.

U javnosti se pojavila informacija kako je naručila tri vjenčanice, u slučaju da fotografija jedne od njih iscuri u medije ili zbog neke druge nepredviđene situacije.

Premda se nagađalo da će na veliki dan imati polupodignutu frizuru, kakvu je nedavno nosila tijekom posjeta Lancashireu, njezin frizer Richard Ward tvrdi da će kosa biti raspuštena i lepršava.

>> Kako će izgledati vjenčane štikle Kate Middleton?

>> Procurila prava istina o haljini Kate Middleton

'Kosa svake mladenke bi trebala biti stopostotno u skladu s mladenkinim svakodnevnim stilom. Ona je tako prirodna djevojka, za nju nisu uštogljene podignute frizure' otkriva Ward zaslužan i za blistavu frizuru na proglašenju zaruka nakon kojih je prodaja proizvoda za sjaj kose u Velikoj Britaniji porasla za 27 posto.

KRALJEVSKO VJENČANJE NA DNEVNIK.HR-u I DOMA TV-u
Vjenčanje princa Williama i njegove odabranice Kate Middleton u londonskoj Westminsterskoj opatiji pratit će cijeli svijet, a ovaj spektakl donose izravno i portali Dnevnik.hr i Zadovoljna.hr te kanal Doma TV. Višesatni specijal 29. travnja s početkom u 11 sati s brojnim uključivanjima uživo vodit će Martina Podgorski i Dorijan Elezović. U kraljevski opremljenom studiju ovog spektakla uz voditelje bit će i utjecajni gosti komentatori.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju