Najpopularnija svjetska kraljevna bez greške je vojvotkinja Catherine Middleton koja svojim stilom i nasljeđem princeze Diane opčinjava one fascinirane plavom krvi i njihovim životima. Unatoč tome 29 godina staroj brineti nedostaje faktor živosti i dobrog raspoloženja kojim pršti četrdesetogodišnja nizozemska princeza Maxima

Princeza Maxima u Amsterdamu je uz plesače capoire otvorila Brazilski festival te se dobro raspoložena pridružila okupljenim ljubiteljima latinoameričkih ritmova. Budući da je i sama Argentinka, lako se uživjela u veselu večernju zabavu nabijenu plesom i šarenilom.

Četrdeset godina stara princeza bila je opuštena u zlatnoj dugačkoj haljini grčkog stila koja joj je dopuštala da izgleda opušteno i svečano, a široki osmijeh na licu odavao je da je u svojoj ulozi domaćice uživala spontano i bez zadrške.

>> FOTO: Top 10 najljepših kraljevni svih vremena

>> Najdosadnije izdanje Catherine Middelton

Je li riječ o godinama iskustva ili o bezbrižnom južnoameričkom temperamentu nije toliko niti bitno, ali svakako bi bilo lijepo vidjeti i znatno da i znatno mlađa vojvotkinja preuzme dio duha od nizozemske 'kolegice' te barem malo omekša svoja uštogljena i stroga izdanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju