Adriana Lima jedna je od rijetkih modela iz redova Victorijinih anđela koja uspješno odoljeva bjesnomučnoj borbi za savršenstvom tijela zbog čega njezine kolegice sve više nalikuju živućim lutkama

Unatoč činjenici kako je i sama pristala pojaviti se na spektakularnoj reviji Victoria's Secret samo tri mjeseca nakon poroda Adriana Lima nije pokleknula pred trendom kolegica koje svoja tijela bjesnomučno iscrpljuju i sve više nalikuju lutkama.

>>Raskrinkana tajna Victorijinog anđela

Režim priprema za zahtjevnu reviju koji uključuje strogu dijetu i vježbanje najmanje tri puta dnevno nije ju mimoišao, ali je na reviji bila jedna od rijetkih koja je pokazala raskošne obline.

>>'Anđelica' koja sve više nalikuje živoj lutki

Majka dviju djevojčica 2 i pol godine stare Valentine i 4- mjesečne Sienne zahvaljujući zdravom pristupu poslu ostaje prizemljena i kada je svakodnevni život u pitanju.

Bez šminke i raspuštene kose, obučena u jednostavnu pamučnu majicu i traper hlačice koje su otkrile njezine vitke noge neopterećene vrtoglavim potpeticama, Adriana je uživala u poslijepodnevnoj šetnji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju