Visoke temperature zatvorile su nas u klimatizirane prostore, pa je uz hladni koktel najbolji provod uživanje u odličnim filmovima i serijama. Dodamo li tome i mjesec dana gratis OYO.hr zvuči kao prava ljetna razbibriga!

Aktivirate li mjesec dana pretplate na našem portalu OYO.hr, dodatnih mjesec dana je gratis. Odlična prilika da ljetna uživanja začinite bogatim izbora serija, filmova i programu.

>> Zavodljiva Doris Pinčić pokazala kako se pozira

Predlažemo vam odličan naslov 'Majka i dijete' koji usporedno prati priče tri žene iz Los Angelesa. Karen (Annette Bening) dobila je dijete sa 14 godina, ali ga je dala na posvajanje, te je otad proganja kći koju nikad nije vidjela. Elizabeth (Naomi Watts), odrasla kao usvojeno dijete, bistra je i ambiciozna odvjetnica, ali okrutni usamljenik kad se radi o vlastitom privatnom životu. A Lucy (Kerry Washington) sa svojim suprugom tek započinje put usvajanja, tražeći bebu koja će postati njihova.

Ljubitelji povijesnih spektakla uživat će u filmu 'Vojvotkinja' u kojem glavnu ulogu tumači Keira Knightley.

Sedamnaestogodišnja Georgiana lijepa je, inteligentna i šarmantna aristokratkinja, oduševljena prosidbom starijeg vojvode od Devonshirea te se, po savjetu svoje obitelji koja od tog braka puno očekuje, za njega i udaje.

Nažalost, vojvoda je suzdržan i tvrd čovjek zainteresiraniji za svoje pse negoli za upoznavanje vlastite supruge te uskoro postaje jasno da se njegovo jedino zanimanje za Georgianu odnosi na muškog nasljednika kojeg bi mu ona trebala podariti. No Georgiana utjehu pronalazi u visokim društvenim krugovima u kakvima se udajom počela kretati, poglavito u društvu mladoga plemića Charlesa Greya …

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju