Još je jedno humanitarno događanje privuklo poznata lica. Jedna od njih je i Petra Nemcova, a pojavila se u elegantnoj haljini koja je prisutne ostavila bez daha. Najnovija vijest koja je zagolicala javnost njezina je veza sa seksi glumcem Gerardom Butlerom

Kao i svake godine u ovo vrijeme organiziraju se brojne humanitarne akcije koje pokreću bogati i slavni.

Jedan od njih je i Elton John koji već devetu godinu za redom organizira godišnju zabavu za zakladu borbe protiv AIDS-a.

Ovom događaju odazvali su se brojna poznata lica među kojima se našla i Petra Nemcova. Češka ljepotica je svojom pojavom zasjenila sve prisutne, a prošetala se u elegantnoj dugoj toaleti.

Blijedo sivoplava haljina posložena u volane od tila s srebrnim detaljem oko struka i otvorenim ramenima savršeno je naglasila njezinu vitku liniju. Elegantnom frizurom na stranu njezino prelijepo prirodno lice kao i glatka i njegovana koža došli su u prvi plan.

Ova 31 godinu stara manekenka i voditeljica česti je gost humanitarnih događanja te je i sama osnivačica zaklade pod nazivom ' Happy Hearts' koja pomaže žrtvama elementarnih nepogoda.

>> Rat haljina: lepršava Sarah Jessica ili elegantna Gwyneth?

>> Top 5 najskupljih haljina na svijetu

Ovu zakladu osnovala je jer je i sama bila žrtva stravičnog događaja koji je 2004. godine pogodio Tajland.

Petra se našla u srcu događanja, no nakon 8 sati čekanja pomoći uspjela se izvući s unutarnjim ozljedama i prijelomima zdjeličnom kosti. Njezin dečko Simon Atlee poginuo je na licu mjesta.

No Najnovija vijest koja je u trenu zagolicala javnost je njezina veza s glumcem Gerardom Butlerom koji je osvojio srca žena diljem svijeta.

Naime, viđeni su kako se druže na jednoj zabavi. Nakon što su večer proveli uz zabavu i smijeh, Gerard joj je za rastanak poklonio poljubac. Je li to početak nečeg puno većeg od prijateljstva ne znamo, ali moramo priznati da bi doista bili lijepi par.