Krojevi elegantnih haljina koje su obilježile kraljevsko vjenčanje već su krenuli u masovnu proizvodnju. Osim vjenčanice u prvom se planu našla i haljina mladenkine sestre Pippe s potpisom modne kuće Alexander McQueen. Iako je riječ o originalu u istom je kroju haljine prošle godine crvenim tepihom Zlatnog globusa prošetala Cameron Diaz

Haljina princeze Kate Middleton bila je jedna od najčuvanijih tajni kraljevskog vjenčanja, a žene diljem svijeta jedva su dočekale svoje vjerne kopije iste u kojoj će i one stati pred oltar.

Iako su svi znali da će Kate svojom pojavom oduzimati dah, pravo iznenađenje bila je njezina mlađa sestra Pippa koja se pojavila u haljini modne kuće Alexander McQueen i oduševila posjetitelje.

Iako je za bijelu kreaciju potrošila oko 20. 000 funti čini se kako je haljina već viđena i to mjesecima prije velikog događanja. Cameron Diaz ovaj je kroj haljine nosila na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada 'Zlatni globus'.

Zanimljiva toaleta od crvenog satena je iz jesenske kolekcije 2009. godine preminulog dizajnera McQueena karakteristična je po elegantnom dekolteu koji dodatno naglašava nabrani materijal te jednostavnom kroju koji prati liniju tijela. Haljina je predviđena u kombinaciji s debelim remenom oko struka što su obje ljepotice preskočile.

>> Tko je bio najjeftinije odjeven na vjenčanju?

>> Kako je čuvana najveća tajna kraljevskog vjenčanja?

Bijela verzija Pippine haljine nešto je nježnija čemu su pridonijeli fini detalji poput svilenih rubova rukava te presvučenih gumbiju na stražnjem dijelu haljine.

Njezina vitka linija i preplanula put dodatno su pridonijeli cjelokupnom dojmu koji je oduševio milijune pa slobodno možemo reći kako je mlada Britanka uspješno konkurirala holivudskoj zvijezdi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju