Ivana Paris i Dino Bubičić, par koji se zaljubio tijekom boravka na Farmi, a uskoro i očekuju rođenje svog prvog djeteta, izrekli su sudbonosno 'da' pred kamerama. Zaljubljeni mladenci su uz goste uživali u pravom celebrity vjenčanju

Čak pet zasebnih priloga u jednoj emisiji Red Carpeta bilo je potrebno kako bi se detaljno popratilo celebrity vjenčanje godine.

Sve je započelo finalnim pripremama za vjenčanje godine, dan kada je bivša Miss Universe Ivana Paris postala supruga bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića.

Svi detalji su se pažljivo uvježbavali tijekom priprema u bajkovitoj crkvi Sv. Franje, a nakon toga je uslijedilo završno uljepšavanje dvorane za svadbeni pir, te postavljanje svjetlosnih efekata.

Po starom poznatom običaju, mladoženja ne smije vidjeti mladu u vjenčanici prije oltara, jer to donosi lošu sreću. Kako Ivana i Dino namjeravaju zauvijek sretno živjeti, njihove posljednje pripreme za vjenčanje odvijale su se odvojeno.

Svatko je u svome apartmanu čupao posljednje dlačice, popravljao podvezice i kravate, a s njima je, naravno, bila i kamera Red Carpeta. Čak tri kamere, da budemo precizniji.

Naravno sve to je bila uvertita za ono što se čekalo tjednima, mjesecima, godinama, još otkad su se na Farmi rasplamsale prve strasti između dvoje golupčića!

Važno je napomenuti da nikad u sedmogodišnjoj povijesti Red Carpeta, i nikad u povijesti hrvatskog showbiz novinarstva, TV kamere nisu bile bliže celebrity vjenčanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju