Posjete članova obitelji na filmske setove nisu ništa neuobičajeno te su stoga poznatoj oskarovki na snimanju filma pridružili kćerka Ava Elizabeth i sin Deacon. S obzirom na nevjerojatnu sličnost mame i kćeri nije teško otkriti o kojoj se glumici radi

Ovih se dana u filmskim studijima Los Angelesa snima povijesna drama 'Water For Elephants' u kojoj glavnu mušku ulogu igra trenutno najpoželjnije lice s tinejdžerskih postera, Robert Pattinson.

No, glavna zvijezda filma ipak je 36 godina stara oskarovka Reese Witherspoon poznata prvenstveno po ulogama u romantičnim komedijama.

Njezin privatni život gotovo uvijek je van dometa medija kojima su dostupne tek osnovne informacije o njezinoj obitelji.

Paparazzi su ipak uspjeli uhvatiti njezinu djecu, 11 godina staru Avu Elizabeth i sedmogodišnjeg Deacona koji su mamu posjetili na snimanju budućeg filmskog hita.

A gotovo je nevjerojatno koliko mala Ava Elizabeth sliči svojoj majci. Ne samo njezine crte lice, već i kosa kao i način odijevanja preslika su njezine poznate mame.

>> Koja je prava Reese Witherspoon?

>> Reese Witherspoon postavila novi standard za plavuše

Ako će Reese i dalje uspješno održavati svoju mladolikost, nema sumnje da će cure Witherspoon u budućnosti izgledati kao sestre.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju