Milijuni žena ovih dana zavide Kate Middleton i ne samo zbog toga što je doživjela pravu bajku i dobila princa već i zbog onoga što je jasno kako će on biti potpuno drugačiji suprug od svog oca, princa Charlesa

'Veselimo se što ćemo provesti ostatak života zajedno', rekao je William pred milijun ljudi i pritom nekoliko puta uputio osmijeh budućoj princezi. Princ William se uz svoju odabranicu osjeća smireno i ugodno, a ona pak svakom kretnjom pokazuje ima potpuno povjerenje u budućeg supruga.

Izgleda kako William neće uploviti u brak poput onog u kojem su živjeli njegovi roditelji princ Charles i pokojna princeza Diana.

Kao stariji sin on je i sam osjetio tešku situaciju i nezadovoljstvo u kojem su živjeli 11 godina.

I sam je često tješio majku bez koje je ostao s 15 godina. Kroz tinejdžerske dane i njega i brata Harryja vodio je otac, a odrastali su u kraljevskoj obitelji u kojoj su se često raspadali brakovi.

William je ono što mu je nedostajalo u djetinjstvu pronašao uz Kate i njezinu obitelj s kojom je blizak, no tek je nakon sedam godina poznanstva i veze smogao hrabrost i odlučio zaprositi djevojku koju je upoznao na Sveučilištu St. Andrews kada su oboje imali 21 godinu.

Ipak mnogi se pitaju hoće li princ William biti suprug kakav je bio njegov otac. Sudeći po iskazima osoba bliskim princu odgovor je - ne.

>> VIDEO: Objavljeno vjenčanje princa Williama

>> Sentimentalan zaručnički prsten princa Williama

>> Je li ovo vjenčanica Kate Middleton?

'Kada je Charles imao problem s Dianom uvijek je pitao druge za pomoć. WilliamSentimentalan zaručnički prsten princa Williama to ne radi, on i Kate su partneri', tvrdi izvor blizak kraljevskoj obitelji, a piše Daily Mail.

Ipak pred Williamom je težak put tijekom kojeg će učiti kako biti dobar suprug, a Kate mora savladati još mnogo toga kako bi zablistala u ulozi britanske princeze.

U tome će mu pomoći ono što ga je naučila tragično preminula majka Diana koja mu je često govorila: 'Moraš biti muškarac prije nego princ'.

Još je jedan razlog zbog kojeg će budući vladar biti drugačiji od svog oca, princa Charlesa, a to je njegovo obrazovanje. Iako je Charles inzistirao da se William školuje kod kuće Diana se s tim nije slagala jer je htjela da njezini sinovi nauče kako je živjeti u pravom svijetu te da prihvaćaju ljude svih rasa i kultura.

I baš zato William može zahvaliti majci što je upoznao Kate na fakultetu.

'William je pažljiv i pun razumjevanja prema svojoj zaručnici i sigurno je kako će biti strpljiv i podržavati je dok će ona učiti kako biti princeza.

A hoće li biti vjeran ili će poput njegovog oca postaviti pitanje svojoj supruzi 'Zar zaista očekuješ da budem prvi princ od Walesa koji neće imati ljubavnice?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju