Eva Longoria jedna je od onih poznatih koja se nikada ne mogu umori od brojnih putovanja i evenata. Nakon leta u New York samo radi nogometne utakmice, vratila se u Los Angeles gdje je sa suprugom posjetila poznati restoran. Premda lijepa kao i uvijek, odabrala je majicu koja je previše naglašavala neodgovarajući push-up grudnjak

Nakon godišnjeg odmora kojeg je sa suprugom Tonijem Parkerom provela u Španjolskoj te brojnih sportskih događanja koje su redovito posjećivali, Eva Longoria po prvi je puta otkrila lagane tragove umora na licu, ali i nesigurnosti u svoj izgled.

Vračajući se iz poznatog holivudskog restorana Katsuya Eva je uvukla trbuh koji se nazirao ispod uske i prozirne plave majice i bijelih skinny traperica.

Možda je lijepa glumica skupila pokoji kilogram putujući svijetom i uživajući u vrhunskim delicijama, čime se i pohvalila putem Facebooku fotografirajući bogatu trpezu koja se našla na njezinom stolu.

Iako je jednobojni push up grudnjak bez naglašenih rubova i uzorka koji je odabrala bio primjeren za takvu majicu, ipak je izgledao neprirodno i pomalo napadno. Neodgovarajućeg broja i modela, odabrani se grudnjak nije pokazao baš idealnim rješenjem za izrazito uski top.

>> FOTO: Vrckava Eva Longoria kao vatrena navijačica

>> Eva Longoria i na plaži uživa u kalorijama

Inače uvijek skladno naglašenih tjelesnih atributa, prekrasna Latinoamerikanka pokušajem da naglasi grudi i torzo malo je pretjerala, ali njezin osmijeh spašava svaki modni gaf.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju