U svijetu poznatih i slavnih 2011. Godina je bila poprilično plodna što dokazuju brojne ljepotice koje su postale majke ili koje tek iščekuju taj prekrasan trenutak

Iako su još vrlo mali holivudski klinci koji su došli na svijet u godini koja još uvijek traje postali su toliko popularni da su njihove fotografije traženije od onih na kojima su njihovi roditelji.
Kada je riječ o popularnosti i utjecajnosti u medijima na prvom je mjestu malena Harper Seven koju Victoria Beckham poput lutkice još od prvih dana vodi posvuda sa sobom.

Odmah iza malene trendi ljepotice našla se i Haven koja se također ne odvaja od svoje lijepe majke Jessice Albe.

I dok Jessica, Victoria, Pink, Alanis Morissette i Miranda Kerr svoje najmlađe ne skrivaju od znatiželjnih pogleda Penelope Cruz, Kate Hudson, Natalie Portman i Christina Applegate na sve načine pokušavaju svoju dječicu zaštititi od medija pa su nam njihova lica još uvijek nepoznata.

>> FOTO: Uvijek savršene seksi mame

>> Holivudske mame za 5!

Hoće li netko od ovih mališana krenuti stopama svojih slavnih roditelja te svojim radom obilježiti svijet poznatih i slanvih ili će pokušati zaobići showbizz ludilo o kojem mnogi sanjaju još je rano za reći no sigurni smo da ćemo njihova lica još susretati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju