U tijeku je događaja desetljeća, a oči cijelog svijeta uprte su u London gdje se odvija kraljevsko vjenčanje princa Williama i Kate Middleton. Vjenčanica u kojoj će Kate postati princeza više nije tajna!

>> UŽIVO: Uključite se u izravni prijenos kraljevskog vjenčanja

Ddvije milijarde tv gledatelja prate prijenos bajke o suvremenoj pepeljugi. Pučanka Kate Middleton rekla je 'DA' princu Williamu, usprkos višestoljetnoj tradiciji koja zahtjeva 'Pokoravam se'.

>> Uključite se sa svojim komentarima u izravni prijenos kraljevskog vjenčanja!

Pozivamo vas da nikako ne propustite spektakl neviđenih razmjera - upravo iz virtualnog studija Nove TV. Naravno sve to na kanalu Doma TV te putem našeg internet portala Dnevnik.hr.

>> Vjenčanica će za tri sata biti u londonskim trgovinama!

>> Svo o kraljevskom vjenčanju na jednom mjestu!

>> Ovo danas ne želite propustiti!

Kate i William ipak će postati prvi kraljevski par koji će potpisati predbračni ugovor. Prema verziji koja se navodi u medijima, u slučaju razvoda Kate neće dobiti imovinu već određenu novčanu naknadu - vjerojatno više milijunsku. Djeca bi pripala Williamu, a Kate bi ih smjela posjećivati. Detalji ugovora neće dospjeti u javnost jer bi u tom slučaju Kate bila kažnjena sedmeroznamenkastom svotom.

Princ William je prvi stigao u Westimistersku opatiju te pozdravio cijenjene goste - premijere, visoke dužnosnike, pripadnike kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta, te naposljetku svoju baku kraljicu Elizabethu II. koja je u opatiju ušla posljednja prije mladenke.

Britanska prijestolnica urešena je zastavama i vrvi tisućama turista koji su se slili iz svih krajeva svijeta kako bi nazočili 'vjenčanju stoljeća', kako bračni zavjet budućeg britanskog prestolonasljednika princa Williama s Kate Middleton već mjesecima nazivaju svjetski mediji.

Zaručnici su se u Westminsterskoj opatiji zavjetovali na vječitu ljubav, uzbuđenje je na vrhuncu, pa se malo tko sjeća da je Kate 2007. godine ostavila Williama radi toga što joj ne posvećuje dovoljno pažnje, jednako kao što malo tko obraća pažnju na one koji drže da je čitava pompa oko vjenčanja već prevaziđena, te da je za nju potrošeno previše novaca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju