Ljubav između pjevačice i radijske voditeljice Lane Klingor i glumca Gorana Bogdana je došla kraju. Za prekid su navodno glavni krivci članovi Goranove obitelji

Čini se da je ljubavnoj priči između pjevačice i radijske voditeljice Lane Klingor i glumca zagrebačkog kazališta mladih, Gorana Bogdana, došao kraj, barem su tako za magazin Extra potvrdili izvori bliski Lani.

No, to je ujedno ostao i jedini izvor ovakve informacije, jer Lana medijima po tom pitanju odgovara šutnjom: 'Neću vam komentirati ništa, pa čak ni ako želite razgovarati o lijepom vremenu', izjavila je pjevačica.

>> Lana Klingor se vraća ljepša no ikad!

>> VIDEO: Poznate mame o majčinstvu!

Za prekid veze navodno je kriv pritisak od strane užeg kruga Goranove obitelji koji očito zbog nekih drugačijih obiteljskih svjetonazora nikada nisu prihvatili Lanu i njezinu trogodišnju kćer Kiaru, a kulminacija napetih odnosa rezultirala je inicijativom glumca da okončaju svoju ljubavnu priču.

Lanini prijatelji za isti magazin tvrde kako Lana prekid nije prihvatila najbolje te očito nije očekivala takav rasplet, zbog čega je u zadnje vrijeme potištena i povučena.

Iako je cijelu tu ljubavnu vezu vješto čuvala od znatiželjnih medija, nije skrivala kako se u Gorana zaljubila polako te da je njihov prijateljski odnos polako prerastao u ljubav i da mnogo vremena provode zajedno. Novinarima je svojevremeno izjavila kako je svoju kćerkicu upoznala s dečkom te da se odlično slažu, no očito je nešto pošlo po zlu, jednako kao što je bilo i sa Slovencem Samom Sombolom s kojim je pjevačica bila u vezi prije Gorana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju