Suri Cruise oduvijek je bila u centru pažnje, što zbog popularnih roditelja, a što zbog neobičnih odgojnih mjera. Tako smo malenu ljepoticu susretali bosu ili u pidžami usred shopping centra ili pak u cipelama na potpeticu. No najnoviji trend nikako nije neobičan već opasan

Još od rođenja njihove kćeri jedinice Suri, Tom Cruise i Katie Holmes ne prestaju puniti novine svojim neobičnim odgojnim metodama.

Najviše prašine podigao je bizarni modni odabir za malenu djevojčicu koja otkad je prohodala ne silazi iz sandala na visoku potpeticu što su osudili i modni dizajneri, ali i doktori.

No u posljednje vrijeme Suri sve češće viđamo i u neobičnim odjevnim kombinacijama koje nikako ne odgovaraju vrlo niskom temperaturama.

>> Suri u spavaćici i bez cipela u šopingu

>> Suri ne odustaje od potpetica

Na svega 4 stupnja Celzijusa malena djevojčica je u pratnji oca Toma izlazila iz njihovog stana na Manhattanu u kratkoj, ružičastoj haljinici i zlatnim sandalicama. Golišava djevojčica se vidno smrzavala te je jedva, na nagovor oca koji ju je čvrsto držao za ruku došetala do automobila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju