Nakon glasina o preljubu, prva dama Francuske Carla Bruni Sarkozy ponovno se našla u problemima. Epizoda emisije pod nazivom 'Eurotrash' u trajanju od 27 minuta u kojem Sarkozyjeva supruga priča o seksu pojavio se na internetu

Iako je Elizejska palača brzo zatražila da se filmi ukloni s interneta, šteta je učinjena, a bivša manekenka je još jednom dokazala kako je najproblematičnija prva dama.

Carla je i sama je očajna zbog snimke koja se pojavila, a Francuze je doslovno bacila u očaj jer stvara krivu sliku prve dame.

>> Carla Bruni: Možete li zamisliti Sarkozyja da me vara?

>> Carla Bruni Sarkozy priznala da je brzopleto ušla u brak

Video u kojem Carla Bruni u društvu dizajnera Jean Paula Gaultiera i voditelja emisije 'Eurotrash' Antoinea de Caunea razgovaraju o seksu, preplavila je internet.

Emisija je snimljena 1996 godine, kada je Carla imala 28 godina i bavila se manekenstvom. Tijekom predstavljanja vodiča za seks koji se sastoji od fraza prevedenih na nekoliko jezika Carla je Jean Paul Gaultieru objasnila zašto je važno znati toliko o omiljenoj zabavi odraslih.

'Kada putujemo svijetom moramo znati određene fraze koje će nam sigurno zatrebati ukoliko s nekim poželimo otići u krevet', pojasnila je Carla Bruni.

Nakon toga je pokazala kako na četiri svjetska jezika zna reći 'Sviđaju li ti se moje grudi? te poručiti 'Baš me napaljuješ'.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju