Nakon glasina o preljubu, prva dama Francuske Carla Bruni Sarkozy ponovno se našla u problemima. Epizoda emisije pod nazivom 'Eurotrash' u trajanju od 27 minuta u kojem Sarkozyjeva supruga priča o seksu pojavio se na internetu

Iako je Elizejska palača brzo zatražila da se filmi ukloni s interneta, šteta je učinjena, a bivša manekenka je još jednom dokazala kako je najproblematičnija prva dama.

Carla je i sama je očajna zbog snimke koja se pojavila, a Francuze je doslovno bacila u očaj jer stvara krivu sliku prve dame.

>> Carla Bruni: Možete li zamisliti Sarkozyja da me vara?

>> Carla Bruni Sarkozy priznala da je brzopleto ušla u brak

Video u kojem Carla Bruni u društvu dizajnera Jean Paula Gaultiera i voditelja emisije 'Eurotrash' Antoinea de Caunea razgovaraju o seksu, preplavila je internet.

Emisija je snimljena 1996 godine, kada je Carla imala 28 godina i bavila se manekenstvom. Tijekom predstavljanja vodiča za seks koji se sastoji od fraza prevedenih na nekoliko jezika Carla je Jean Paul Gaultieru objasnila zašto je važno znati toliko o omiljenoj zabavi odraslih.

'Kada putujemo svijetom moramo znati određene fraze koje će nam sigurno zatrebati ukoliko s nekim poželimo otići u krevet', pojasnila je Carla Bruni.

Nakon toga je pokazala kako na četiri svjetska jezika zna reći 'Sviđaju li ti se moje grudi? te poručiti 'Baš me napaljuješ'.